Annons

Svar till kommuninvånare

Insändare • Publicerad 27 mars 2008

Barnen på Köpingskolan är mycket kompetenta att ta eget ansvar när det gäller deras arbete för att få ha kvar sin skola. De har haft kontakt med TV, tidningar och radio och det är inte föräldrarna som har gjort det jobbet som vissa antyder. Tyvärr så har de inte fått någon respons på det enorma jobb som de har gjort.

Att säga att det är föräldrar som vill ha kvar Köpingskolan stämmer visserligen men det gäller även bland barnen, det visade den oberoende undersökningen som gjordes i höstas i klasserna 1-6. Det är bra att se över fakta innan man kritiserar.

Annons

Att man skulle ha framhävt att Skansenskolans högstadium är en gansterskola är helt ju helt befängt! Skansenskolans högstadium är en mycket bra skola och vi vill att de elever som går där skall fortsätta att ha samma utrymme och möjligheter som tidigare. Att de lärare som finns på Köpingskolan idag skulle bli sämre om de flyttar upp till Skansenskolan är också taget ur luften! Samtliga lärare på Köpingskolan vill fortsätta att bedriva undervisning i den lilla blå skolan!

Processen har varit mycket lång men vad skulle du själv göra om det finns de som inte ens vill lyssna på dig? Skulle du sätta dig ned och ge upp? Vi pratar ju faktiskt om våra barn inte pengar eller lokaler.

Visst är det lätt att komma med en massa spydigheter när man är anonym men jag tycker nog allt att du skall ge barnen lite mer respekt för att de jobbar för sin skola!

 

Även jag kommuninvånare

Annelie Johansson

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons