Annons

Svar till förnärmade moderater

Det stämmer så gott, att jag Pia Schröder under förra valet var med och knackade dörr för Nya Moderaterna, därav kan jag yttra mig av egen erfarenhet. Jag och många med mig upplever ett visst intrång på privat område, vid tidpunkter då folk är lediga och privata i sina bostäder.
Publicerad 7 april 2018
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Noteras bör, för fyra år sedan var vårt samhälle lite annorlunda och då upplevde inte vi att allmänheten varnades för att öppna sin dörr för okända, då detta kan utnyttjas i negativt syfte av mindre nogräknade personer. Kanske kan de positiva siffror som hänvisas till i insändaren bero på att dörrknackarna väljer områden som redan röstar "blått"?

Att gå ut i en insändare och upplysa om att Trygghetspartiet inte ska knacka dörr kan inte anses tyda på att vi skulle vara ett missnöjesparti, tvärtom, vi värnar om hemfriden. Vi vill att dörrar till kommunens tjänstemän och politiker ska vara öppna för vem som och att alla som bor i Mörbylånga kommun ska uppleva ett mjukt och humant samhälle. Mer än gärna besöker vi de moderater som undertecknat svaret på "knackeli-knack", men först efter avtalad tid, för allas trevnad. Vi hoppas och tror att våra röstberättigade i Mörbylånga kommun ska rösta efter övertygelse och förnuft, inte efter enkla PR trick,

Annons

Pia Schröder Arontorp

Pelle Fredriksson Algutsrum

Annons
Annons
Annons
Annons