Annons

Lublin: ”Rensa bort ett antal onödiga tjänstemän istället”

Får nästan morgonkaffet i vrångstrupen när jag läser i Ölandsbladet att Stadshuset skulle vara för ”trångbott” och att man nu planerar för flytt av ett tjugotal personer till nya lokaler. Nej nu får dom väl ändå ge sig!!!
Publicerad 10 november 2019
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Per Lublin.
Per Lublin.

Är det inte i själva verket så att personalstyrkan har blivit alldeles för stor i Stadshuset och att den istället för att hela tiden tillåtas växa borde bantas ner grundligt!!?

Vi i Ölandspartiet har under en längre tid funderat över behovet (?) av alla dessa ”hittepåtjänster” som inrättats i Stadshuset och fortsätter att skapas. Alltifrån ”fastighetsstrateger” till ”tillväxtchefer”. Bara för att nämna några av många exempel.

Annons

Man kan undra över vad alla dessa människor gör på alla dessa konstiga tjänster som växer upp som svampar ur jorden i Stadshuset. Alltmedan vård, skola och omsorg underbemannas.

Vi behöver inga nya lokaler att låta Stadshuset svälla ut i. Utan vi behöver istället en grundlig översyn över den kommunala administrationen och rensa bort alla onödiga tjänster som inte behövs för vår kommuns verksamheter.

Per Lublin, Ölandspartiet

Annons
Annons
Annons
Annons