Annons

Matsatsning kan ge 10 000 jobb

Insändare • Publicerad 16 juli 2009

Det är regeringens vision, då får vi hoppas att de inte följer de regler som styr inköpen i Borgholms kommun när det gäller potatis.

Maken till den potatis vi får med pensionärsmaten just nu får man leta efter, man kallar gurka för den dyraste vattenslangen med rätta eller inte så smakar det ”vattnet” som man förväntar sig när det gäller gurka, samma sak när man äter vattenmelon. Den ”potatis” vi serverats de sista dagarna är så vattensprängda att det är ett under att man lyckats koka dem utan att de upplösts, något mer smaklöst än dessa knölar som enligt matsedeln kallas potatis, är grym förolämpning mot potatis, styrs inköpen av enbart priset? Tar man inte den minsta notis om vad levererad vara har för kvallitet? Ska det var så omöjligt att på Öland finna en leverantör av smaklig potatis? Öland har alltid ansetts som ett landskap där det vuxit förstklassisk potatis, så är fallet även nu, åtminstone de potatisar vi inköpt på torget såväl som i butiker i Borgholm. Blir det ingen ändring får vi sluta ta mat när det ingår potatis portionen.

Annons

Med vänlig hälsning till de ansvariga för inköp, kvalitet och näringsinnehåll i pensionärsmaten i Borgholm.

Från ett par besvikna

pensionärer

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons