Annons

Knackeli-bank-på dörren-vem där?

Nu stundar kommande valtider och politiker i alla de läger ska ut och jaga presumtiva väljare. Det är trevligt och bra att politikerna kommer ut och träffar folk, men frågan är på vilket sätt detta ska göras?
Publicerad 24 mars 2018
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Är det rätt och riktigt att gå runt och knacka dörr, förslagsvis kvällar och helger? Vill du ha in främmande personer i din hall en fredagskväll eller kanske besök av okända en söndagseftermiddag?

Hur legitimerar sig dessa dörrknackare? Har de ID samt giltig och adekvat behörighet från respektive partier? Så borde det nämligen vara i den tid vi lever i, där oärliga människor inte drar sig för att utnyttja godtrogna personer och vi så gott som dagligen läser att man inte ska släppa in okända i sin bostad. Med den kriminalitet som sprider sig i samhället ska ingen av oss öppna och släppa in främmande personer utan att dessa ska legitimera sig och knappt då ens.........

Annons

Så vi i Trygghetspartiet kommer att möta alla våra välja på gator och torg för vi vill inte utsätta någon för olustkänslan och förvirringen när främmande knackar på dörren!

Pia Schröder Arontorp

Pelle Fredriksson Algutsrum

Annons
Annons
Annons
Annons