Annons

Insändare: ”Småchefer håller varandra om ryggen”

Som gammal kommuninvånare och anhörig till en person med ett stort hjärta att hjälpa och förbättra vården inom sin arbetsplats men som nu har blivit oförtjänt dåligt behandlad av sina chefer vill jag här lägga fram mina synpunkter på detta.
Publicerad 27 januari 2021
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Istället för att se till att alla inrapporterade oegentligheter i arbetet med människor i olika behov inom vården  uppfylls och förbättras så motarbetar de detta och uppmanar personalen att sluta om det inte passar”.
”Istället för att se till att alla inrapporterade oegentligheter i arbetet med människor i olika behov inom vården uppfylls och förbättras så motarbetar de detta och uppmanar personalen att sluta om det inte passar”.Foto: Gunnel Persson

Istället för att se till att alla inrapporterade oegentligheter i arbetet med människor i olika behov inom vården uppfylls och förbättras så motarbetar de detta och uppmanar personalen att sluta om det inte passar.

Är det så det ska vara?

Annons

Har dessa chefer inte ett ansvar för att alla ska må bra, både boende och personal. Det är väl en förutsättning för en god vård.

Nu har personalen på detta boendet som min anhöriga arbetar på sparkat bakut och tycker det får vara nog.

Men dessa småchefer håller varandra om ryggen och motarbetar allt.

Så här vill inte jag och andra kommuninvånare ha det som betalar till deras löner.

Nu är det tid att ta fram sunt förnuft och börja bättra på kommunens rykte som arbetsplats och gå till baka till en tid med ett fåtal chefer men med ett fungerande vård och samhälle.

Till sist vill jag hälsa dessa chefer att vet de inte att man jobbar i team för varandra inte mot varandra, så verka nu för att gå in i nästa år med arbetsro.

Skattebetalare i Mörbylånga

Annons
Annons
Annons
Annons