Annons

Insändare: Roligt att Moderaterna nappat på min gamla motion!

Carl Dahlin och Eva Folkesdotter Paradis skriver om moderaternas idéer om framtiden för omsorgen i Mörbylånga kommun.
Insändare • Publicerad 27 juli 2022
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Under deras tid med kommunalrådsposten i kommunen skrev jag tidigt en motion om just trygghetsboende på södra Öland som de besvarade positivt”, skriver Annika Olsson.
”Under deras tid med kommunalrådsposten i kommunen skrev jag tidigt en motion om just trygghetsboende på södra Öland som de besvarade positivt”, skriver Annika Olsson.Foto: Natalia Johansson

Så roligt att de nu vaknar och tänker till om gamla centerpartiförslag! Under deras tid med kommunalrådsposten i kommunen skrev jag tidigt en motion om just trygghetsboende på södra Öland som de besvarade positivt! Varför gjorde de då inte verkstad av detta när de hade chansen? Nu tar de istället upp det som sitt förslag när de är i opposition och kan lova vitt och brett!

De kommer att svara att vi i Centerpartiet satt i majoritet tillsammans med dem, men det samarbetet var enbart ett valtekniskt samarbete! Ett samarbete för att de skulle få inneha just posten som kommunalråd!

Annons

Centerförslag behandlades styvmoderligt och ni moderater drev politiken utan något samråd med övriga!

Resten i moderaternas insändare är också en bit ifrån verkligheten och rådande förhållanden, precis som flera insändare tidigare under den här mandatperioden, och det är bara tråkigt att de använder sitt mandat på detta sätt.

Jag hoppas att våra medvetna kommuninvånare läser mellan raderna och förstår att det görs i frustration för att de nu är i opposition.

Annika Olsson, C

Annons
Annons
Annons
Annons