Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insändare: ”Oppositionen ska inte bedriva häxjakt”

En kommentar på det senaste debaclet i Mörbylånga kommun.
”Oppositionen ska granska och ställa den styrande majoriteten till svars”.
”Oppositionen ska granska och ställa den styrande majoriteten till svars”.
Foto: Natalia Johansson
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Den senaste debattsvängen där en högt uppsatt tjänsteperson tycker att tonläget är lite väl hårt har bemötts med en märklig vändning.

Istället för att bemöta kritiken om tonläget har oppositionen grävt ner sig i sin position och säger att politiker styr en kommun. God dag yxskaft?

Om anställda klagar på att deras arbetsgivare har en fientlig ton mot de anställda så är väl att offentligt säga att de anställda ska sitta ner, hålla käft och inte föra det på tal motsatsen till att lösa problemet? Att flera ledande politiker inom oppositionen varit med i drevet mot flera tjänstepersoner på sociala medier kan knappast hjälpa det heller.

Oppositionen ska granska och ställa den styrande majoriteten till svars. Inte bedriva häxjakt och förstöra arbetsmiljön för sina arbetstagare.

En läsare

Läs mer