Annons

Insändare: ”Ingen vet ännu helt och fullt de långsiktiga effekterna”

Vi matas dagligen med motsägelsefull information kring de så kallade covidvaccinerna.
Insändare • Publicerad 11 oktober 2021
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Nu läser vi att folk som avstått sprutorna är ett hot mot dem som tagit sprutorna”.
”Nu läser vi att folk som avstått sprutorna är ett hot mot dem som tagit sprutorna”.Foto: simon2579

Nu läser vi att folk som avstått sprutorna är ett hot mot dem som tagit sprutorna. Man säger att sprutorna bara dämpar symptomen och att man fortfarande kan bli sjuk. Det leder vidare till frågan om varför man ska ge sig på friska barn och mixtra med deras immunförsvar. Om nu sprutorna dämpar symptomen, är det fullt logiskt att säga att de besprutade är farligare än de obesprutade som ju känner symptomen tidigare och då kan isolera sig.

Man har nu påverkat och skrämt oss under lång tid, tagit små steg för att nu ha hamnat i ett fruktansvärt läge där man vill injicera våra barn med ett läkemedel vars nytta inte får ifrågasättas. Ingen vet ännu helt och fullt de långsiktiga effekterna, men det man vet idag är att yngre människor i högre grad än äldre riskerar att råka ut för exempelvis allvarliga skador på hjärtat. En stor summa pengar har också avsatts för dem som skadas, vilket visar att man talar med kluven tunga då det ofta påstås att det är riskfritt att ta sprutorna.

Annons

Inte ens virologer och andra sakkunniga tas på allvar när de varnar för vad som sker. Istället tystas de ner och misstänkliggörs. Man kan undra varför ingen vågar bemöta deras påståenden om de nu har fel? Vi måste vakna nu!

En tydlig varningssignal som borde kunna väcka några, är det faktum att Google nu förbjuder all kritik mot vacciner och nyheter om biverkningar. Media mörkar information som varje människa i ett fritt land borde ha fri tillgång till och debatten saknas helt i detta land som påstås ha yttrande- och åsiktsfrihet. De som har insett att vi blivit lurade, stämplas av mediepersoner som lågutbildade och mindre intelligenta.

Marita Sandberg

Annons
Annons
Annons
Annons