Annons

Dåligt med rotering

Insändare • Publicerad 4 december 2008

Socialnämndens beslut angående rotering av vårdpersonal i Borgholms kommun är att ifrågasätta hur detta skötts. Personal som känner sig kränkta, dåligt bemötta, en del mer eller mindre.

Skall inte denna fråga med största respekt bemötas hos människor som arbetar hårt för liten peng men med stor kärlek till våra gamla och sjuka som behöver närhet. Detta beslut bör omprövas!

Annons

Nu har det pågått rehab-åtgärder för sjuka människor så att de kan återgå till sina arbeten, men nu skjutsar ni runt den friska personalen på ett mycket oproffsigt sätt. Då vänder ni på ”steken” och de friska blir sjukskrivna. Låt de anställda få välja när de vill byta jobb så länge det inte är nedläggning, övertalighet och så vidare. Mycket står på spel, men detta tar priset.

Borta bra men hemma bäst.

Ledig uska

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons