Annons

”Behåll Oasens verksamhet!”

Insändare • Publicerad 12 oktober 2007

Jag vill på detta sättet upphöja verksamheten på Oasen, i Mörbylånga. Är det någon verksamhet i Mörbylånga som drar folk till Öland, så är det Oasenverksamheten. Vi är en familj som flyttat hit just på grund av den verksamheten.

Jag vill även på det bestämdaste säga att verksamheten intekan liknas vid det man förr kallade ”obs-klass”det är inte de stökiga eleverna som hamnar på Oasen, utan de som behöver hjälp och lugn och ro. Oasen och dess verksamhet är väl känd över södra delarna av landet och fler än vår familj har flyttat hit på grund av detta.

Annons

Vill vi likforma världen och sudda ut våra olikheter? då ska vi intejobba med alla, både de som har lätt för sig och de som har det lite svårare. För att få en bra värld med färre utslagna redan från barnsben får vi minsann behålla en verksamhet som lyser som en fyr. Behåll Oasen!!!

Irriterad förälder

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons