Annons

Angående Borgholms försköning

Insändare • Publicerad 1 juli 2010

Vi har fått en sopstation mitt i centrum! Har det undgått någon? En hel rad sopbilar med vidhängande kajor. Alltid finns det något ätbart kvar utanför luckan. Inte tycker jag, och många med mig, att det är särskilt vackert med sopbilar.

Bortsett från detta kan det inte vara hygieniskt försvarbart att ha sopbilar på ena sidan väggen och tillverkning av soppor och svampkonserver på den andra, dessutom älskar flugor att i sopor lägga ägg, som sedan blir larver. Har inte vår nitiske hälsovårdsinspektör tänkt på detta? Lukten från en sopbil är inte heller så inspirerande. Från 6-7 stycken blir den inte bättre.

Annons

Trafiken på Sandgatan, som det gäller, är på sommaren mycket intensiv. Besökare har vägarna förbi med tanke på parkering, husvagnscamping, restaurang, turistinformation, bad med mera.

Försköningen av vår lilla fina stad får inte bara gälla Storgatan. Tänk lite längre!

Gammal Borgholmsbo

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons