Nyheter

Thorssell ute ur europacupen

Nyheter • Publicerad 13 januari 2008

INNEBANDY, EUROPACUPEN

Olle Thorssell och hans Wiler-Ersigen fick respass redan i gruppspelet i innebandyns europacup. Först förlorade man mot AIK med 5–10 på torsdagen och sedan mot tjeckiska Tatran Stresovice med 3–4 på fredagen.

Annons

Att de regerande schweiziska mästarna Wiler-Ersigen åkte ut redan i gruppspelet i innebandyns europacup var en mindre skräll. Olle Thorssell gjorde dock en godkänd turnering och svarade totalt för fem poäng, två mål och tre assist, från sin backplats.

TAPPADE MOT AIK

I matchen mot AIK började Wiler, och framförallt Thorssell, bra. Efter 4,39 gjorde Thorssell 1–0 innan AIK kvitterade drygt fyra minuter senare. Han spelade även fram till Manuel Zingg fyra minuter innan första periodens slut, vilket innebar att Wiler-Ersigen var i ledning 2–1 inför andra. AIK vände dock på matchen och efter den andra perioden var stockholmarna i ledning 5–4, vilket till slut blev 10–5.

TJECK-FÖRLUST

På fredagsförmiddagen förlorade man även mot tjeckiska Tatran Stresovice med 4–3. 4–3-målet kom med en sekund kvar av matchen. Oavgjort hade dock inte hjälpt då Wiler var tvunget att vinna. Även i den här matchen svarade Thorssell för ett poäng då han spelade fram till Vesa Punkaris 3–3-mål.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.