Annons
Nyheter

Thorssell stannar i Schweiz...

Nyheter • Publicerad 8 februari 2006

INNEBANDYI kväll debuterar Olle Thorssell i den svenska landslagströjan.Mitt i allt blågult ståhej har han dessutom ritat på ett nytt ettårskontrakt med sin schweiziska klubb Wiler-Ersigen.– Jag trivs fortfarande väldigt bra och jag vill fortsätta spela på en hög nivå, motiverar Olle sitt beslut.

Att Olle Thorssell en gång återvänder till moderklubben Färjestadens IBK råder det inga tvivel om. Det har han själv tillkännagivit.

Annons

Många FIBK:are, inklusive coachen Magnus Gustafsson, hade säkert hoppats på en Thorssell i den svartvita tröjan redan till hösten, men så blir nu inte fallet.

– Jag trivs fortfarande väldigt bra och jag vill fortsätta spela på en hög nivå och nu är jag dessutom med och nosar på landslaget, säger Olle, som har skrivit på för ett år.

Tankar inför debuten i det svenska landslaget, det börjar närma sig?

– Det börjar dra ihop sig, ja. Visst pirrar det lite i magen, men det ska bli kul. Jag är grymt sugen och motiverad.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons