Annons
Nyheter

Thorssell har öppnat bra

Nyheter • Publicerad 10 november 2006

INNEBANDY, SCHWEIZOlle Thorssells Wiler-Ersigen toppar den schweiziska förstaligan efter åtta omgångar.Thorssell är emellertid inte bara nöjd med lagets start.– Det känns bra, jag själv har aldrig startat så här bra här nere, säger ölänningen, som gör sin tredje säsong i Wiler.

Den Färjestadens IBK-fostrade försvarsspelaren har dessutom passat på att byta position från högerback till vänsterback.

Annons

– Jag står numera som point längst bak och har inte så mycket målchanser, jag har mer en playmakerroll, säger Olle, som mäktat med ett mål och sju assist så här långt.

Förklaring till din fina start?

– Jag är revanschsugen sen förra säsongen och i år har vi dessutom tränat lite bättre. Vi har bättre kvalité på träningarna nu.

Men trots din fina start, så kom du ej med i landslaget till Euro Floorball Tour?

– Nej, jag var förstereserv, men jag har tackat nej.

– Jag har lite problem med ena ljumsken för tillfället.

Något allvarligt?

– Nej, vi har två veckors uppehåll nu, så det ska inte vara några problem.

När Thorssell, som antecknats för 31 respektive 29 poäng under sina två tidigare år, och hans Wiler sätter i gång igen, så väntar en seriefinal mot Tigers Langnau.

– De har inte varit bra tidigare, men har fått till det i år, säger Olle.

Annons

Blir kvar?

Thorssell har kontrakt med Wiler-Ersigen säsongen ut. Vad händer sen?

– Jag vet faktiskt inte. Jag har flickvän här nu, så det är ju en sak som talar för att jag blir kvar i Schweiz – om det är nån klubb som vill ha mig vill säga...

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons