Nyheter

Suddenförlust för FIBK-damerna

Nyheter • Publicerad 17 januari 2009

INNEBANDY, DIV 1 DAM

Färjestadens IBK:s damer såg ut att ta den ack så viktiga segern mot Surte i matchen runt nedflyttningsstrecket i damettan.

Men med tre minuter kvar kvitterade Surte till 7–7 och vann sedan i sudden death.

– Det känns otroligt tungt just nu, säger Färjestadens för dagen bästa spelare Hanna Johansson.

FIBK-damerna hade chansen att skaffa sig ett fempoängsförsprång till lagen nedanför kvalstrecket. Men istället tog Surte in ett poäng och nu skiljer det bara ett poäng mellan lagen.

– Läget är ju nästan det samma som inför den här matchen och vi har fortfarande allt i egna händer, säger FIBK-tränaren Mårten Andreasson.

FIBK hade i den andra perioden ledningen med 5-3 men tappade alltså denna ledning och Surte vann senare i sudden med 8-7.

Mycket mer om matchen i Ölandsbladet på tisdag.