SSG vände och vann

Nyheter • Publicerad 11 december 2009

INNEBANDY

SSG lyckades vända 0–4-underläge hemma mot Mörbylånga GoIF till seger 5–4.

– Vi visste att bollarna skulle rulla in, säger SSG-tränaren Simon Bogefors efter segern.

SSG IF fick en tuff inledning på matchen hemma mot Mörbylånga GoIF. I första perioden lyckades gästerna ta ledningen med 2–0. Denna ledning ökade man i inledningen av andra på till 4–0 och då såg SSG ut att gå mot säsongens första förlust.

Men innan andra akten var över fick SSG kontakt då man lyckades reducera till 3–4. Den sista perioden vann man sedan med 2–0 och således matchen med 5–4.

– Vi har knappt tagit ledningen i någon match den här säsongen men vi vet att vi har strykan att vända underlägen, säger Simon Bogefors.