Annons
Nyheter

Söderqvist förlängde med FIBK

Nyheter • Publicerad 15 april 2008

INNEBANDY,

Mats Söderqvist förlängde i helgen sitt kontrakt med Färjestadens IBK, vilket gör att han kommer göra sin tredje säsong i klubben kommande säsong.

Annons

Mats Söderqvist har varit en av Färjestadens IBK:s främsta poängplockare under de två senaste säsongerna. I sin första säsong i Färjestaden, som då spelade i division 1, gjorde han 23 mål och elva assist. Under säsongen i Superligan hade dock Söderqvist svårt att ta en plats under säsongens inledning men kom på slutet i gång på allvar. Han stannade till slut på 14 poäng efter han gjort nio mål och fem assist.

STARKA BAND

Nu har han alltså valt att förlänga med Färjestaden.

– Man vill inte lämna nu bara för att vi tappar ett par spelare. Jag har väldigt starka band till föreningen och de som jobbar i den. Jag gillar laget väldigt mycket och så har vi en underbar publik som stöttat oss hur det än har varit, säger han i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons