Annons
Nyheter

Olle i VM-truppen

Nyheter • Publicerad 18 maj 2006

INNEBANDY, VMOlle Thorssell är med i VM. I går vid lunch fick ölänningen det sköna beskedet.– Härligt! säger han själv.

Olle Thorssell ratades till VM i sista stund, men i går fick han ett telefonsamtal från förbundsledningen att han är med.

Annons

– Vi har kallat in Olle Thorsell. Han går in på träningarna tills vidare, bekräftar förbundskaptenen Kristina Landgren Carestam till hemsidan innebandy.se.

Stjärnbacken Kimmo Eskelinen lider av flera uttänjda ledband i foten. Ett faktum som fick landslagsledningen att blixtinkalla Olle från Schweiz.

– Det är inte säkert att jag får spela, men de ville ändå ha hem mig, berättar Thorssell när ÖB-sporten får tag i honom i hemmet i Schweiz.

Danmark i första

Tidigt i morse, klockan 07.00, satte sig ölänningen på ett plan som lyfte från Zürich i riktning mot Köpenhamn. Sedan bar det iväg till Örenäs slott – beläget mellan Helsingborg och Landskrona. Där ska det svenska VM-laget bo under gruppspelet.

Fram till lördag kväll finns möjligheten att ersätta spelare i truppen. Sverige inleder hemma-VM på söndag mot Danmark. Spelplats? Helsingborg.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons