Annons
Nyheter

Matilda till Husqvarna

Nyheter • Publicerad 18 augusti 2006

INNEBANDY, DIV. IMatilda Svensson lirar division I-innebandy kommande säsong. I Husqvarna IK:s svartvita matchställ.– Motivationen är tillbaka och det ska bli jättekul, säger den alltid lika muntra Matilda.

Varför Husqvarna IK? Jo, anledningen är den att Svensson ska plugga internationell ekonomi vid handelshögskolan i Jönköping. När Matildas studieplaner kom på tal var Tommy Edberg, tränare i HIK och väl bekant med innebandyn i Färjestaden, inte sen att kontakta öländskan.

Annons

Elitseriemeriter

Inga papper är påskrivna ännu, men FIBK-produkten Matilda, som har elitseriemeriter med Lockerud/Mariestad, bekräftar att hon lirar i division I-klubben säsongen 2006/07.

– Ja, så kommer det att bli. Jag ska träna med dem för första gången nu efter helgen. Motivationen är tillbaka och det ska bli jättekul, avslutar 21-åringen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons