Annons
Nyheter

Liljeroth återvänder till CL98

Nyheter • Publicerad 10 april 2008

INNEBANDY, DIV 2

Vandringen från Öland till Kalmarklubben CL98 fortsätter. I går tillkännagav Victor Liljeroth-Björnarås att han tänker spela för CL – en klubb han tidigare varit utlånad till.

Annons

Färjestadens IBK tappar spelare efter spelare till CL98 som ser ut att få ett riktigt slagkraftigt lag i division 2 kommande säsong. Flera kvalificerade nyförvärv har kommit till truppen samtidigt som man fått behålla praktiskt taget samtliga spelare i klubben. Nyaste tillskottet är Victor Liljeroth-Björnarås från Färjestadens IBK.

– Jag har inte skrivit på några papper ännu men jag har däremot tackat nej till Färjestaden så det blir förmodligen spel i CL98, säger Liljeroth.

Varför väljer du att lämna Färjestaden?

– Färjestaden tänker träna fem gånger i veckan och den tiden har jag inte i och med jobb och sådant. Dessutom ser jag det som ett stort projekt att bara ta sig över bron varje dag, haha, så då blir det mycket bekvämare att träna inne i Kalmar.

14 POÄNG

Liljeroth, som har Pixbo Wallenstam IBK som officiell moderklubb, kom i tidig ålder till Färjestaden. Han har tidigare spelat i CL98 då han lånades ut till klubben under säsongen 2005/06. Då gjorde han 14 poäng på sju matcher. I år har det dock blivit sparsamt med speltid för 20-åringen i Färjestadens IBK som dock lyckades att göra ett mål under säsongen, vilket kom i tv-matchen mot Helsingborg.

– Jag trivdes bra i CL när jag var där sist och jag känner de flesta i laget sedan tidigare, säger Liljeroth.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons