Annons
Nyheter

Kim mörkade besöket hos AIK

Nyheter • Publicerad 6 mars 2008

INNEBANDY, SUPERLIGAN

Att Kim Nilsson ämnar att lämna Färjestadens IBK vet de flesta om. Vad som även kommit fram är att han redan, i hemlighet, besökt AIK uppe i Stockholm.

Annons

När ÖB-sporten pratade med Kim Nilsson i tisdags hette det att han inte besökt någon klubb ännu. Men faktum är att Kim under hemresan från Falun hoppade av spelarbussen i Stockholm för att besöka släkten. Han passade dessutom på att besöka AIK i Solnahallen.

– Det var inte så bra att det kom ut. Egentligen var det inte meningen att någon skulle få reda på att jag var där. Men Innebandymagazinet fick syn på mig och gjorde en grej av det, säger Nilsson.

Vad visade AIK dig där uppe?

– Inte så jättemycket. Jag gick runt lite i Solnahallen och pratade med bland annat Lasse Granqvist.

BEKRÄFTAR INTRESSE

Även från AIK:s håll bekräftar man nu att Kim var uppe i Solna under förra helgen.

– Kim är en fantastisk spelare och vi tänker inte sticka under stolen med att vi vill ha honom, säger AIK:s sportchef Erik Bjerlestam.

Vad fick ni för intryck från Kims besök?

– Jag tror han upplevde det väldigt positivt. Vi visade honom klubben och talade om vilken roll vi ville att han skulle a i AIK. Men vi vet ju att hela Innebandysverige jagar Kim och dessutom kanske han stannar i Färjestaden.

Vad får det kosta att lösa en spelare av Kims kaliber från hans kontrakt?

– Jag vet inte. Det är omöjligt att svara på eftersom vi inte kommit så långt i diskussionen. Men vad det får kosta... Vi vill ha honom, så mycket kan jag säga.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons