Annons
Nyheter

Kim kände inget av sin skada

Nyheter • Publicerad 8 oktober 2007

INNEBANDY, SUPERLIGAN

Det var stor besvikelse i FIBK-lägret efter 5-10 mot Täby. Men det fanns ändå saker att glädja sig åt. Fjolårets poängkung Kim Nilsson gjorde comeback efter skadan och blev tvåmålsskytt.

Annons

– Det var skönt för jag kände ingenting av skadan, säger talangen efter debuten i superligan.

Tillsammans med Martin ”Sotarn” Magnusson gjorde Kim Nilsson comeback efter skada. 19-åringen behövde bara fem minuter på sig för att spräcka sin målnolla. Även om inte det defensiva spelet klickade fullt ut denna kväll så visade han att samspelet med Jonas Elofsson och Jonas Nilsson fortfarande fungerar utmärkt offensivt.

– Det var som vanligt, vi hittar varandra bra.

RINGROSTIG

Annars kände sig Kim Nilsson lite ringrostig i inledningen av matchen.

– Det har inte blivit så mycket speltid på slutet, men jag tycker att jag kom in i det efter hand. Det är alltid skönt att ha några träningar i benen, men nu fick jag gå på det direkt.

Efter den bittra förlusten i Tibblehallen blickar Nilsson och hans lagkamrater redan mot lördagens batalj mot Helsingborg. Kim lovar att det då är ett revanschsuget gäng som äntrar Kalmar Sporthall.

– Då är det bara tre poäng som gäller, försäkrar han.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons