Annons
Nyheter

Johan hoppas på trio med elitserierutin

Nyheter • Publicerad 3 maj 2006

INNEBANDY, DIV. IIFrida Nordholm. Anna Erlandsson. Kajsa Åkerman.Där har ni en trio med elitserierutin som tränaren Johan Gustafsson hoppas få se i Färjestaden IBK:s svartvita matchställ kommande säsong.

I morgon sätter Färjestaden i gång med sin träning inför säsongen i tvåan, då lite lätt fys står på schemat.

Annons

Och i den kommande uppställningen hoppas coach Gustafsson på en trio spelare med elitserierutin i Frida Nordholm, Anna Erlandsson och Kasja Åkerman.

– Visst, hoppas man det. Inget är påskrivet ännu, men vi väntar på svar i veckan, säger han.

Jobb i Kalmar

Nordholm är kanske för dagen det största FIBK-hoppet. Den 27-åriga målvakten, som tidigare spelat i elitserien, har flyttat till Kalmar där hon fått ett jobb.

Nordholm har tillbringat de senaste säsongerna mellan Årstas stolpar i division I och för två år sedan blev hon vald till Upplands bästa damspelare.

– Hon är jäkligt duktig och skulle ju dessutom tillföra en hel del rutin, säger Gustafsson.

Kapten

Erlandsson, vars moderklubb för övrigt heter FIBK, och Åkerman har föregående säsong spelat i elitserien med Ingelstad. Även här hoppas Gustafsson på positiva ö-besked för ö-klubben.

Erlandsson var kapten i Ingelstad och Åkerman antecknades bland annat för tio poäng på 14 matcher i grundserien.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons