Annons
Nyheter

Flyers jagade tyngre ”Mackan”

Nyheter • Publicerad 16 augusti 2007

INNEBANDY, ELITSERIEN

Marcus Johansson har fortfarande inte skrivit på elitseriekontraktet med Färjestadens IBK, men...

Annons

– Jag ska göra det, jag ska faktiskt ner med nu, säger den unge högerskytten.

Stjärnskottet Marcus Johansson, 18 det här året, såg mer och mer aktion i FIBK-tröjan under förra säsongens senare del. Sommaren har gått men Marcus har inte signerat något kontrakt. Ännu ska tilläggas.

– Jag ska göra det, jag ska faktiskt ner med det nu. Jag vet faktiskt inte varför jag inte har skrivit på tidigare, men det är ingen stor grej.

ERBJÖDS KONTRAKT

Division 1-klubben Slätafly har uppmärksammat att U19-landslagsmannen inte har skrivit på för moderklubben, så Flyers ringde och hörde sig för.

– De har dragit i mig lite och erbjöd mig ett kontrakt. Jag lyssnade vad de hade att säga, men för en månad sedan sa jag ”nej tack” och förklarade att jag skulle stanna i Färjestaden, berättar Marcus Johansson.

Nu är det full fart framåt med FIBK och Marcus har lagt på sig två-tre kilo muskler inför den kommande elitseriesäsongen.

– Det har fungerat bra under försäsongen. Arne (Svensson) har varit riktigt bra med fysdelen och jag känner att jag har utvecklats.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons