Annons
Nyheter

FIBK:s revansch uteblev men Simon mer jagad än någonsin

Nyheter • Publicerad 10 mars 2008

INNEBANDY, SUPERLIGAN

Så var Färjestadens Superligasejour över. Och trots förlust med 6–4 är matchens bäste spelare nöjd.

Annons

– Vi gjorde en ganska bra match ändå, säger Simon Nilsson.

Sista matchen för säsongen skulle bli en grundlig revansch på Storvreta för Färjestadens IBK. Man var nära men rådde inte riktigt ända fram.

– Som vanligt släpper vi in ett par skitmål – sådana enkla mål som vi aldrig gör, säger Simon Nilsson som nu, liksom Kim Nilsson, har ett helt gäng klubbar efter sig.

PIXBO OCH WARBERG

– Ja, i förra veckan ringde Pixbo och Warberg och sa att de ville ha mig. De frågade lite kring vad jag hade för funderingar inför framtiden och hur jag såg på nästa säsong.

Och hur ser du på den?

– Det har jag inte börjat tänka på ännu. Jag måste komma bort från innebandyn ett tag först och fundera lite över vad jag vill göra.

När tror du att du kommer bestämma dig?

– Det vet jag inte. Det är sånt som märks.

MATCHEN BÖRJADE BRA

Annons

Matchen mot Storvreta började annars bra för Färjestaden och tidigt tog man ledningen med 2–0 efter mål av Simon Nilsson och Jonas Nilsson. Innan periodpausen lyckades dock Storvreta både kvittera och reducera.

– Vi fick en jäkligt bra start faktiskt men sen släpper vi in dem lite i matchen, säger Simon.

Tidigt i den andra perioden tog sedan Storvreta ledningen men Kim Nilsson kvitterade till 3–3 då halva matchen gått. I slutet av perioden släppte sedan Färjestaden in två snabba mål och sedan orkade FIBK:en aldrig komma tillbaka. Matchen slutade 4–6 efter att Simon Nilsson gjort Färjestadens sista mål.

– Surt att vi inte lyckades ta dem. Vi var inte helt långt borta, säger Simon Nilsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons