Annons
Nyheter

FIBK förlorade stort

Nyheter • Publicerad 5 januari 2008

INNEBANDY,

SUPERLIGAN

Annons

Färjestadens IBK förlorade ikväll stort hemma mot Caperio/Täby FC. Inför 1 125 åskådare i Kalmar sporthall fick ölänningarna ge sig med hela 11-3.

– Bara att inse att vi gör en dålig match, säger FIBK-coachen Magnus Gustafsson.

Efter första perioden var det dock relativt jämnt. Täby ledde med 2-0, men både Jonas Elofsson och Kim Nilsson hade prickat stolpen för FIBK:ens räkning och 6-6 slutade skotten.

Men i andra sprang ett högt pressande Täby ifrån ölänningarna och efter 0-5 slängde FIBK-keepern Anders Bemervik sin hjälm i ilska och sedan kom Emil Andersson in och ersatte "Beme" mellan stolparna.

Efter 0-7 var coach Gustafsson vansinnig och han var inte nöjdare när Täby gjorde 1-8 med drygt fem minuter kvar på perioden.

Den sista perioden blev aldrig spännande, utan Täby höll enkelt undan och kunde vinna denna bottenmatch i tabellen med 11-3. Marcus Johansson och Johan Nilsson två av få godkända i FIBK-lägret.

FAKTA/

Färjestadens IBK - Caperio/Täby FC 3-11

Målen, FIBK:1-7 Kim Nilsson (Marcus Johansson), 2-8 Mårten Palmefors (-), 3-10 Marcus Johansson (Kim Nilsson).

För detaljerade händelser från matchen gå in på vår live-uppdatering här på sidan. Ett utförligare reportage går också att läsa i tisdagens tidning.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons