Annons
Nyheter

Färjestadens damer under strecket

Nyheter • Publicerad 1 mars 2006

INNEBANDY, DIV. I DAMFärjestadens IBK hamnade i helgen under nedflyttningsstrecket.Och det utan att spela...

Anledningen var nämligen att Fröjered vann en hängmatch mot Warberg och därmed inkasserade tre friska poäng som lämnade öländskorna under strecket med en pinnes marginal.

Annons

– Tråkigt, men jag var förberedd på det. Och det är ju inte Warbergs fel att vi ligger under strecket, säger Johan Gustafsson, tränare för FIBK-damerna.

Färjestaden bör ta tre poäng mot Veddige hemma i Färjehallen i avslutningsrundan, men Fröjered har i sin tur hopplösa jumbon CL/98 kvar i Kalmar.

– Det är givetvis ett tungt läge vi har hamnat i och ett läge vi inte bör vara i, men samtidigt kom CL:s enda seger den här säsongen mot just Fröjered, berättar Gustafsson.

Hur skulle du vilja bedöma era chanser att klara ett nytt kontrakt i sifferform?

– Innan Fröjered slog Warberg var det väl 50/50, men nu känns det som 20/80, avslutar Gustafsson, som har en knapp veckas division I-vånda framför sig.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons