Annons
Nyheter

Färjestaden lånar AIK-talang

Nyheter • Publicerad 14 januari 2009

INNEBANDY, DIV 1

Kim Nilsson tog honom till Öland och visade honom Färjestadens IBK.

Annons

Nu ska han spela för ölänningarna resten av säsongen.

– Det ska bli väldigt roligt att pröva på något nytt, säger 20-åriga Christoffer Svanemar som kommer till FIBK:en på lån från AIK.

Christoffer Svanemar som tillbringat de senaste åren med innebandyns superstjärnor i AIK kommer resterade del av säsongen spela med Färjestadens IBK.

– Även om jag inte fått så mycket speltid i AIK så har jag ändå tränat och spelat med de här killarna ganska länge och förhoppningsvis kan jag bidra med något, säger 20-åringen som så här långt gjort fyra mål och fyra assist i "Gnaget" under den här säsongen trots sporadiskt med speltid.

Vad hoppas du främst kunna bidra med?

– Jag är en ganska duktig poänggörare och hoppas jag kan visa det för publiken på Öland. Men sedan har jag förstått att Färjestaden har hamnat i lite av ett ingenmansland i tabellen och kan egentligen bara slåss om placeringar.

– Så förhoppningsvis kan jag få med mig de andra spelarna lite då jag är väldigt sugen på att spela.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons