Annons
Nyheter

”Elof” historisk mot Warberg

Nyheter • Publicerad 8 oktober 2007

INNEBANDY, SUPERLIGAN

Det var Jonas Elofsson som satte Färjestadens IBK:s första mål någonsin i Svenska Superligan. Men efter Warbergmatchen var det annat han tänkte på.

Annons

– Direkt efter matchen i onsdags var man sugen på att spela igen. Vi vet att vi kan bättre, så nu är man sugen på att fortsätta, säger han.

Det blev en väntad förlust mot regerande svenska mästarna Warberg.

– Vissa delar av matchen får vi vara nöjda med, säger ”Elof”. Delar av försvarsspelet fungerade bra. Men vi kan mycket bättre offensivt och ska inte släppa in så enkla mål som vi gör. Så det finns grejer att förbättra.

Du satte lagets båda mål...

– Det är skönt att göra mål tidigt på säsongen och få självförtroendet. Tyvärr fick man inte glädjas så mycket den här gången, men det är alltid skönt att göra mål.

Och du blev historisk som klubbens förste superliga-målskytt...

– Ja, det tänkte jag inte på just då, men sedan kom media och berättade det...

Tankar inför matchen mot Täby?

– Det känns som vi har större chans den här matchen, de är inte lika organiserade och starka som Warberg, utan går mer på chans. Den här matchen känns väldigt öppen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons