Annons
Nyheter

Elnas Falundebut avklarad

Nyheter • Publicerad 18 augusti 2006

INNEBANDY, ELITSERIENElna Hägglund har fått en flygande start i sin nya klubb IBF Falun.Den förre Färjestaden IBK-spelaren spelade alla matcher när Dalalaget lirade hem utomhusturneringen Båstad Outdoor Open.– Jag har kommit in bra i laget, kommenterar Elna.

Inför den här säsongen lämnade 21-åringen Färjestaden och Öland i förmån för Falun och Dalarna.

Annons

Och av turneringen i Båstad att döma, så verkar hon redan ha gjort ett namn för sig själv. Elna spelade forward i alla tillställningar och antecknades för ett mål och en assist.

– Det kändes bra och nu sa Kimmy (Dalbjer, Faluns coach, reds. anm.) att han skulle testa mig som center, berättar Hägglund.

Delar fyra

Elna får således med största säkerhet praktisera i den positionen redan kommande helg då Falun träningsmatchar mot Rönnby. Laget lirar sedermera en cup i Uppsala och en annan i Umeå.

Elna flyttade upp sina bopålar i måndags och delar en fyra med lagkamraterna Johanna Dahlin och Sofie Andersson.

– Skolan börjar nästa vecka, så jag har lite tid att bekanta mig med stan. Det ska bli kul det här, avslutar öländskan Elna Hägglund.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons