Annons
Nyheter

CL vill bryta med Kalmarsund

Nyheter • Publicerad 9 november 2011

INNEBANDY

Samarbetet mellan Färjestadens IBK och CL98IC är på väg att falla samman. I veckan begärde CL98 att få säga upp samarbetsavtalet med FBC Kalmarsund.

Annons

– Läget är väldigt ovisst just nu. Jag vill inte kommentera något innan CL:s nästa styrelsemöte, säger Annette Elveroth, ordförande i FBC Kalmarsund.

Inte ens en halv säsong är avverkad för nya klubben FBC Kalmarsund, vilken är en sammanslagning mellan Färjestadens IBK:s och CL98:s seniorlag. Enligt uppgifter till Ölandsbladet vill dock CL98:s styrelse nu bryta samarbetet.

– Det har varit lite stormigt kring vissa delar inom samarbetet mellan de tre klubbarna. Men FBC frodas och mår bra för tillfället, säger Martin Sköld som är styrelseledamot i såväl FBC Kalmarsund som CL98.

Hur vill du kommentera våra uppgifter att CL vill bryta samarbetet med FBC Kalmarsund?

– Det är inget jag vill kommentera. Jag vet att det finns rykten.

Men du sitter med i styrelsen för såväl FBC som CL98. Du borde väl veta hur det ligger till?

– Ja, det kan man tycka. Men så är inte fallet.

Ölandsbladet har även varit i kontakt med FBC Kalmarsunds ordförande Annette Elveroth som dock vill avvakta med en kommentar innan det styrelsemöte CL98 håller i dag, torsdag.

– Läget är väldigt ovisst just nu och jag vill inte göra några spekulationer. Jag vill inte kommentera något innan CL:s nästa styrelsemöte, säger Elveroth.

Ölandsbladet har även sökt CL98:s ordförande Jimmy Davidsson samt klubbens kassör Thomas Andersson. Dock utan framgång.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons