Annons
Nyheter

”Carro” klar för FBC

Nyheter • Publicerad 4 oktober 2011

INNEBANDY, DIV 1

Det blev bara två matcher i Pixbo.

Annons

Carolin Eriksson vänder hem till Öland och ska spela för FBC Kalmarsund.

– Det är för mycket som inte klaffat i Göteborg, säger Eriksson som är spelklar för FBC redan kommande omgång i division 1.

Efter sina 55 poäng i division 2 i fjol lämnade Carolin Eriksson nysatsningen FBC Kalmarsund för att istället testa lyckan i elitserien med Pixbo Wallenstam IBK. Efter en försäsong och två matcher i elitserien vänder nu Eriksson hem.

– Just nu vill jag bara hem igen, säger hon.

– Det är så mycket som inte fungerat. Allt med Pixbo har varit jättebra men allt med jobb och den sociala biten har inte varit som jag hoppats.

Eriksson är spelklar redan till kommande match då FBC gästar Fröjered.

– Det ska bli spännande att se hur det blivit med det nya laget. Först och främst handlar det väl om att lära känna i laget och komma in i det igen, säger hon.

MÅLVAKT?

För FBC Kalmarsund – som inlett säsongen med två raka förluster – betyder veckans nyförvärv självklart mycket.

– Det betyder allt att få tillbaka en sådan spelare. Det är en riktig klasspelare och hon har en fruktansvärd vinnarskalle. Dessutom är ju hon väldigt allround – hon kan spela back, center och forward. Jag tror fan att hon hade kunnat vara målvakt med, haha, säger FBC-tränaren Niklas Nilsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons