Annons
Nyheter

Bara Warberg och FIBK aktuellt

Nyheter • Publicerad 3 april 2009

INNEBANDY, DIV 1

Färjestadens IBK:s poängkung är jagad av en hel drös klubbar. Men alla som inte heter Warbergs IC eller Färjestadens IBK kan nog sluta hoppas.

Annons

– Jag har väl egentligen uteslutit alla förutom Warberg och Färjestaden, säger Johansson.

Kopplet av klubbar som jagar Marcus Johansson kan lägga ner. För FIBK-forwarden finns nu bara två alternativ – stanna på Öland i Färjestadens IBK, där han fortfarande har ett år kvar på sitt kontrakt, eller byta klubb till Warberg.

– Division 1-klubbarna är inte alls intressant längre. Jag har väl egentligen uteslutit alla klubbar förutom Warberg och Färjestaden. Men om någon annan Superligaklubb kommer med något väldigt intressant erbjudande som kommer jag självklart fundera på det, säger Johansson.

Presentation

Snart åker dessutom forwarden till västkusten för att besöka klubben. Något som han gjorde redan i fjol men sedan valde att stanna i Färjestaden..

– Egentligen åker jag till Varberg för att träffa Simon (Nilsson). Men när jag ändå är där så kan jag lika gärna passa på att besöka klubben också, säger Johansson.

Vad är det Warberg vill visa upp?

– Senast jag var där så fick jag inte se så mycket utan det var mer en presentation av klubben. Nu ska jag träffa Isac (Carlsson, WIC-tränaren) och få en mer ingående syn av klubben och hur den fungerar.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons