Annons
Nyheter

Äventyret slut för denna gång

Nyheter • Publicerad 9 mars 2008

INNEBANDY, SUPERLIGAN

Färjestaden kämpade väl in i det sista men tyvärr var Storvreta storleken större. Efter en bra inledning av Färjestaden då hemmalaget tog ledningen med 2-0, tog Storvreta mer och mer över matchen.

Annons

Matchen slutade rättvist, trots en fin insats av hemmalaget, med 4-6 till Storvreta. Trots många mål var matchen relativt händelsefattig, dock stundtals väldigt intensiv. Storvreta visade upp ett bra passningspel och förtjänar verkligen sin plats i slutspelet.

Storvreta som slutar tvåa i Superligan uppträdde rutinerat på plan och lät sig aldrig stressas av Färjestadens bitvis offensiva spel.

 

RUTINEN BLEV AVGÖRANDE

Gästerna visade att de är ett lag som mycket väl kan slåss om guldet i Superligans slutspel.   Mika Kohonen visade idag varför han har titulerats "världens bästa innebandyspelare" då han styrde och ställde på planen idag.

Matchens stora eftersnack kommer troligtvis att handla om ifall Kim och Simon Nilsson kommer att få nya klubbadresser. Efter dagens insatser har inte chanserna försämrats för fortsatt spel i Superligan för dessa två herrar.

SOFIE JOHANSSON

MARTIN SKÖLD

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons