Annons
Nyheter

Åtta mål räckte inte för vinst

Nyheter • Publicerad 27 november 2007

INNEBANDY, DIV 3 DAM

Åtta mål borde räcka för att vinna en match i innebandy. För Borgholms IBK:s damer gjorde det inte det. 8-8 blev slutresultatet borta mot IBK Svala efter att Borgholm hämtat upp ett underläge i slutperioden.

Annons

Dåliga starter på alla perioder var på väg att fälla Borgholm i bortamatchen mot Svala. Men en stark upphämtning i sista perioden visade på stark moral i laget.

– Vi slarvar lite grann i vissa lägen men samtidigt står vi upp bra och vi visar på god moral när vi tar tillbaka underläget, menar tränaren Fredrik Nilsson.

LITEN OCH TRÅNG HALL

Svala spelar sina hemmamatcher i en liten och trång hall. Något som de själva enligt Fredrik Nilsson använder till sin fördel.

– Det missgynnade nog oss lite, de bygger ju sitt spel på att hallen är så liten.

Matchen kunde mot slutet ha slutat med vinst åt båda håll men en räddning av Borgholms duktiga målvakt Sara Nilsson i sista sekunden på ett friläge spikade slutresultatet till 8-8. Hos Borgholm var förutom redan nämnde Nilsson även tremålsskytten Sofia Hjertqvist duktig.

MÅRTEN PALMEFORS

IBK Svala–Borgholms IBK 8-8

Målen, BIBK: Sofia Hjertqvist 3, Amanda Jonsson 2, Josefin Andersson, Sara Sjöqvist, Ellinor Karlsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons