Annons
Nyheter

Ansluter till ölandskolonin: Knutsson lånas ut till CL98

Nyheter • Publicerad 16 januari 2008

INNEBANDY, DIV 3

Precis som så många ölänningar som inte lyckats slå sig in riktigt i Färjestadens IBK har Pontus Knutsson nu anslutit till ölandskolonin CL98.

Annons

– Det känns bra och ska bli riktigt roligt, säger Knutsson.

Under julledigheten sades det att Pontus Knutsson bröt kontraktet med Färjestadens IBK. Detta stämmer dock inte riktigt. Pontus slutade visserligen träna med truppen och var inte längre än del av laget. Kontraktet är dock fortfarande giltigt och han är på pappret Färjestadens spelare. Därför lånas han nu ut till CL98.

– När jag sa till Färjestaden att jag ville sluta så ville de låna ut mig istället och nu när man inte spelat på ett par veckor så känner man sig sugen igen, säger Knutsson.

HÅRD KONKURRENS

Knutsson var under ett par säsonger i division 1 mer eller mindre ordinarie i FIBK:en. Men samtidigt som konkurrensen började hårdna skadade Knutsson foten allvarligt och var borta större delen av fjolårssäsongen. Efter skadan har han aldrig riktigt fått tränare Magnus Gustafssons förtroende och valde därför att bryta kontraktet.

– Jag var ganska trött på det ett tag där så nu kanske man får en nytänding, säger Knutsson.

”FOTBOLLEN FÖRE”

Istället för att vara reserv i superligan blir det nu spel med CL98 i division 3 samt fotboll med Färjestadens GoIF i elitfyran.

– Jag har sagt till CL att fotbollen kommer gå före men jag kommer träna så mycket jag kan med CL och förhoppningvis kommer jag får spela ett par matcher också, säger Knutsson.

JOHAN MALMQVIST

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons