Annons
Nyheter

Andreas Elmqvist imponerar

Nyheter • Publicerad 14 juni 2007

GOLF

Andreas Elmqvist, Färjestadenkillen som numera representerar Alvesta GK, har börjat på röra på sig på golfbanorna. Nyligen blev han nia i en Junior Masters-tävling i Öijared.

Annons

Andreas, 18 i år, är inne på sitt andra studieår på golfgymnasiet i Växjö, studier som nu börjar bära frukt för ölänningen. I år har Elmqvist hunnit med att spela sex tävlingar och han har klarat cutten i samtliga. Nyligen antecknades Andreas för 80 respektive mycket gångbara 74 slag i Öijared Open, ett resultat som gav honom en fin niondeplats i Junior Masters-tävlingen.

Dessförinnan har Färjestadensonen, bland annat, kommit trea i en regional Skandia Tour-tävling i Blekinge. Andreas har också passat på att göra seniordebut på Minitouren, en tour under Teliatouren, och hamnade där på en 40:e plats i Fjällbacka, efter att ha nått en 79:a samt en 78:a på de två rundorna.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons