Annons
Nyheter

Bröllopet

Nyheter • Publicerad 4 maj 2010

Ett ypperligt sätt att slappna av, bli glad på och få tankarna bort från jobb är att tänka på det stundande bröllopet. Datum är fortfarande hemligt. Jag tänker på hur det kommer kännas att vakna på morgonen, om det kommer kännas högtidligt, om jag kommer skratta i kyrkan när vi spatserar fram över golvet och ser allas blickar.

Idag har jag funderat på min frisyr. Hur i jössenamn ska jag ha mitt hår!? Klänningen är från 1910-talet så jag bläddrade i lite gamla tidningar från tiden. Det finns ju mycket fint, men jag är hemskt rädd för att se ut som en tant! Vem ska jag låta göra mitt hår? Kanske ger jag efter för mitt kontrollbehov och helt enkelt gör det själv.

Tänk, i år blir året då jag gifter mig! Om jag fortfarande bloggar då så blir det Fru Anna. Och jag ska byta efternamn. För att inte tala om ingå ett löfte med käre Calle att älska varandra i nöd och lust. DET KÄNNS SÅ BRA!

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons