Annons
Nyheter

Uppgörelse på gång för Tobias

Nyheter • Publicerad 7 december 2007

FOTBOLL

Motala AIF och isländska Keflavik är fortfarande uppe i förhandlingar om den öländske högermittfältaren Tobias Johansson.

Annons

– Men jag hoppas det ska lösa sig snart, säger Johanssons agent Dejan Kuic.

Nyblivna division 1-klubben Motala AIF och Kalkstadssonen Tobias Johansson har ett kontrakt gällande även säsongen 2008. Keflavik i den isländska högstaligan vill ha Johansson, men måste då lösa ölänningen från kontraktet med Motala. Men hur går det egentligen med förhandlingarna? Ja, Tobias själv vet egentligen inte så mycket om det där, utan hänvisar istället till sin agent Dejan Kuic.

– Ja, när det är såna här grejer måste man ju ha agent, säger Johansson med ett skratt. Jag har valt att inte säga mer förrän det är klart.

SER POSITIVT UT

Så ÖB-sporten ringde naturligtvis upp Dejan Kuics schweiziska telefonnummer, varpå han strax därefter ringde upp från ett nummer baserat på de brittiska öarna.

Hur går det med förhandlingarna mellan Motala och Keflavik?

– De har inlett förhandlingar och diskuterar positionerna. Det har långsamt börjat närma sig en lösning, svarar Kuic. Det ser positivt ut.

När tror du det är färdigförhandlat?

– Jag hoppas han kan bli fri från sin svenska klubb senast fredag. Jag hoppas det.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons