Annons
Nyheter

Tung KFF-förlust

Nyheter • Publicerad 21 april 2006

FOTBOLL, ALLSVENSKANAlgutsrums Jonas Fried spelade hela matchen när hans Kalmar FF föll tungt med 1–0 mot Djurgården hemma på Fredriksskans i torsdags kväll.

Fredriksskans underlag, som nästan såg ut som CoBödaBanas spelplan på Böda Sand, bjöd inte in till något skönspel direkt.

Annons

Bollarna studsade både till höger och vänster, så det var tur att IFK Borgholms F14 i egenskap av bollflickor höll ordning på lädret.

De regerande svenska mästarna vaskade fram ett par halvchanser i första halvleken med Daniel Sjölunds skott tätt utanför Petter Wastås vänstra stolpe som höjdpunkt.

91:a minuten

KFF höll DIF stången i andra, men blev tillbakapressade när Fabio åkte på sitt andra gula kort och därmed avvisades från rektangeln med halvtimmen kvar.

Jonas Fried och den resterande nykomponerade backlinjen i form av Niklas Kaldner, Mikael Eklund, samt Patrik ”Bagarn” Rosengren höll dock länge rent.

Ända till den 91:a minuten.

Då stänkte inhopparen Stefan Batan in Djurgårdens första (!) mål för året utan chans för burväktar-Wastå.

Elfsborg nästa

Ölänningarna Fried och Tobias Carlsson, som var sjuk, får nu istället se fram emot tillställningen mot Mörbylångaprodukten Daniel Mobaecks Elfsborg i Borås redan på söndag.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons