Annons
Nyheter

Trio tackade ja till RM

Nyheter • Publicerad 17 november 2006

FOTBOLL, ELITFYRANNils-Petter Nilsson, Andreas Persson och William Andersson spelar i RM IF nästa säsong.Nilsson och Persson har skrivit på, medan Andersson muntligt sagt ja till en fortsättning på Runvallen.

Torsdagskvällen var en positiv kväll för alla RM-anhängare. Då tog nämligen Nils-Petter Nilsson och Andreas Persson fram pennan och ritade på för elitfyraklubben.

Annons

Ettårig sejour

– Alla vet att ”Nisse” är en hyperfarlig forward, han är snabb och oberäknelig och passar in i vårt snabba spel, säger RM-coachen Anders Svantesson om Nils-Petter Nilsson, som alltså vänder tillbaka till östra sidan efter en ettårig sejour i Färjestadens GoIF.

Din analys av Persson från Högsrums FF?

– En riktigt bra spelare, helt enkelt. Bollteknisk och snabb, svarar Svantesson.

Så ett snabbt RM blir ännu snabbare 2007 med andra ord?

– Ja, eftersom vi har fått in två raketer, så hoppas man ju på det, haha...

”Wille” stannar

Svantesson meddelade också att William Andersson stannar i RM. Mittfältsdynamon Andersson funderade ett tag på att byta den blåa tröjan mot FGoIF:s rödvita, men har nu alltså sagt att han följer med Runvallens fotbollskrigare till elitfyran.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons