Annons
Nyheter

"Tobbe Johan" har bestämt sig – lämnar Färjestaden

Nyheter • Publicerad 12 januari 2006

FOTBOLL

Tobias Johanssons vara eller icke vara i Färjestadens GoIF 2006 har länge varit en obesvarad fråga.Men nu börjar läget klarna. Åtminstone enligt huvudpersonen själv.– Det blir inte Färjestadens GoIF 2006, säger han.

Annons

Några klara besked i "Tobbe Johan–affären" har inte gått att få varken från Färjestadens GoIF eller Enköpings SK. Men nu förklarar huvudpersonen själv att det i alla fall inte blir spel på Tallhöjden under kommande säsong.

Han tror att det blir spel i Enköpings SK.

– Det blir en lösning, det tror jag.

Om klubbarna inte kommer överens då?

– Det får jag ta ställning till då. Men det blir inte Färjestaden 2006 i alla fall. Jag har garderat mig för hur det än blir, det är därför jag är så lugn, säger Johansson.

Ingen rea

Om det blir någon lösning mellan FGoIF och ESK återstår dock att se. Att Färjestaden inte tänker rea bort sin mittfältsstjärna står klart efter FGoIF:s styrelsemöte i tisdags.

– Vi bestämde att vi håller vår ståndpunkt, vi ligger kvar där vi ligger med vårt bud nu. Vi tänker inte sänka oss mer, säger klubbens ordförande Berndt Adolfsson.

Det är alltså upp till Enköping nu?

– Ja, det är det.

Annons

Från Enköpings SK:s sida verkar man inte vara alltför stressade.

– Det har inte hänt någonting, vi är inte överens när det gäller priset. Vi får vänta och se vad som händer, säger sportansvarige Stefan Holm.

Holm påpekar också att han tror på en lösning.

– Ja, det gör jag.

Kanske spelar Tobias Johansson i Enköping 2006, kanske inte.

Klart är i alla fall att han inte spelar kvar i Färjestaden denna säsong.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons