Annons
Nyheter

Tim nobbar RM - stannar i Glömminge

Nyheter • Publicerad 16 november 2006

FOTBOLL, ELITFYRANTim Börjesson flörtade med RM IF, men valde till slut att stanna hos Glömminge IF.– Jag var sugen på RM, men Glömminge kändes mest rätt, säger Börjesson.

Elitfyraklubben från östra sidan deklarerade starkt att man ville ha den slitstarke innermittfältaren från GIF. Tim, 17, var också och tränade med RM, men i tisdags bestämde sig Börjesson för att stanna på Glömmingelunden 2007.

Annons

– Jag kör ett år till. Vi kommer att få ett jäkla bra lag och har chans att ta steget upp och då vill jag vara med, berättar Tim Börjesson, vars lillebror Emil försvann till Kalmar FF tipselit tidigare under hösten.

Ett svårt beslut?

– Riktigt, riktigt svårt. Jag var sugen på RM och jag har velat fram och tillbaka. Men Glömminge kändes mest rätt och jag känner själv en lättnad nu när jag har bestämt mig.

Ingen ”GIF”-lycka

RM i sin tur har inte haft någon lycka med Glömmingespelarna som varit och tränat med den nyblivna elitfyraklubben.

Först bestämde sig Christian Karlsson för att stanna hos ”giffarna”, sedan beslutade sig Niklas Karlsson för att göra samma sak. Tim Börjesson blev alltså den tredje i raden att nobba RM i förmån för Glömminge.

Påtryckningar

RM-tränaren Anders Svantesson säger sig acceptera Tims beslut, men passar samtidigt på att ”tycka till” i ärendet.

– Har han egna mål att i framtiden spela division II– eller III-boll, så tycker jag givetvis att han skulle tagit chansen att lira med oss, säger Svantesson och fortsätter:

– Men det är klart, han har väl utsatts för hårda påtryckningar från många håll att stanna i Glömminge...

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons