Nyheter • Publicerad 5 maj 2008

FOTBOLL, DIV 3 DAM

RM IF tog säsongens första poäng då man kryssade borta på konstgräs mot Karlskrona FF b.

– Den poängen satt fint, säger RM-coachen Torsten Luks.

RM tog ledningen genom Linda Nilsson efter bara tio minuter, men strax innan paus kvitterade Karlskrona till 1-1, vilket också blev slutresultatet.

– Det var en kämparmatch och vi fick tillbaka rätt inställning, berömmer Luks och fortsätter.

– Vi jobbade och slet, som vi inte gjorde i första matchen.

BRA FÖRSVARSSPEL

Speciellt nöjd var ”Torre” med defensiven.

– Det var mycket bra försvarsspel över hela banan, men framförallt i backlinjen.

Backlinjen bestod för dagen av mittlåset Martina Nilsson och Marie Salebäck mellan yttrarna Charlotta Ljunggren och Louise Ekelund. I den andra halvleken var det mest spel som böljade fram och tillbaka på mittplan, så det blev aldrig något segermål, varken för RM eller Karlskrona.