Annons
Nyheter

RM derbyföll

Nyheter • Publicerad 26 maj 2006

FOTBOLL, DIV. II DAMRM IF:s damer fortsätter att spela bra – till ingen nytta. Trots en spelmässigt positiv insats mot Madesjö IF blev det nämligen stryk med 5–1.

Det fortsätter att gå tungt för RM IF:s damer. Borta mot Madesjö IF kom säsongens femte förlust trots att öländskorna spelade bra långa stunder.

Annons

– I första halvlek spelar vi ut Madesjö. Det mest rättvisa hade varit om vi hade haft ledningen med ett par mål i paus. Men det grinar oss i ansiktet, säger tränaren Patrik Gustavsson.

Hans lag hamnade återigen i tidigt underläge då MIF redan efter sju minuter kunde spräcka nollan.

Att Linda Nilsson, forward för dagen, kvitterade några minuter senare hjälpte föga då två Madesjömål före paus gav hemmalaget en 3–1–ledning.

– Vi börjar andra halvlek i samma anda som den första. Men sedan får de 4–1 och då går luften ur oss, säger Gustavsson.

– Det blir jobbigt mentalt när vi spelar bra men åker på enkla mål bakåt. Vi har en del att jobba på, konstaterar Gustavsson efter 1–5-nederlaget.

FAKTA/Madesjö IF–RM IF 5–1 (3–1)

Målet, RM: 1–1 Linda Nilsson (11).

Kvarnligan:

3: Josefin Nyberg. Tog klivet ner som libero och var klanderfri. Lugn och säker.

2: Louise Bengtsson. Jobbade som vanligt hårt på mittfältet.

1: Marie Andersson. Kan inte lastas för något av målen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons