Annons
Nyheter

RM är på jakt – efter Christian?

Nyheter • Publicerad 18 oktober 2007

FOTBOLL

Mitt i elitfyrakvalet jagar RM IF en ny tränare inför kommande säsong. Heter han Christian Nilsson?

Annons

– RM har hört av sig, ja. Just nu håller jag på och ta ställning till om jag ska ha ett lag nästa år eller inte, säger Nilsson.

Christian Nilsson har tidigare lirat i Kalmar FF, de tre senaste säsongerna har han basat för Smedby BoIK, en klubb han nu har lämnat. RM, som förlorat Anders Svantesson till SSG IF, har en lista på tränarnamn, Christian Nilsson är en av dem ostölänningarna kan tänka sig stå vid sidlinjen 2008.

– RM har hört av sig, ja. Just nu håller jag på och ta ställning till om jag ska ha ett lag nästa år eller inte, säger Christian Nilsson.

Hur går tankarna?

– Ja, jag har ett jobb som tar rätt mycket tid. Jag vill inte att det ska bli lidande om jag tar ett tränarjobb och vice versa. Jag går och funderar. Men jag lyssnar gärna hur de tänker inför nästa säsong.

Spelar det nån roll för dig om de behåller sin elitfyrastatus eller åker ner till fyran?

– Det har en viss betydelse. Elitfyran ser ju ut att bli en ganska rolig serie.

LÄGGER LOCKET PÅ

Från RM-håll yppas det inte mycket.

– Vi håller på med vårt arbete, vi ska träffa nån i veckan, säger RM:s Bengt Carlsson.

Annons

Vem är nån?

– Det ligger jag lågt med... Men jag kan väl säga så här att vi jobbar med fler än ett namn. Den här tränaren vi ska träffa är en tränare vi vill ha.

Ölandsnamn eller fastlandsnamn?

– Lite av varje...

Det var suddigt...

– Ja..., men vi tjänar inte att gå ut med nåt i det här läget. Jag hoppas det blir klart om en vecka.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons