Annons
Nyheter

Prins till Glömminge – Nyberg på väg?

Nyheter • Publicerad 22 november 2006

FOTBOLL, DIV. VTvå träningar med Glömminge IF räckte.Sedan skrev Andreas Prins på för ”giffarna”.– Vi behövde en forward till och jag både hoppas och tror att han är den spelaren, säger Marcus Kraaijenbrink, tränare för GIF.

Fotbollens frimånad är i full sving – från den 15 november till den 15 december – och då passade SSG IF:s striker Andreas Prins på att ansluta sig till Glömminge, där han med största sannolikhet får bilda anfallspar med Rickard Persson.

Annons

Duon har definitivt potential att skapa ett slagkraftigt anfall – Prins stod för elva fullträffar i SSG:s trikå och Persson antecknades i sin tur för hela 19 stycken under 2006.

Det blir två tungviktare på topp?

– Ja, vi behövde ju en forward till bredvid ”Ricke” och jag både hoppas och tror att han (Andreas) är den spelaren, säger Kraaijenbrink.

Tillbaka till noll

I och med Prins påskrift, så har GIF tätat igen efter en trio spelare som valt att lämna Glömmingelunden. Tobias Olsson efterträder Joakim Deurell-Sjöström i buren, Jonas Karlsson ses som Emil Börjessons ersättare och Prins förväntas att ta över Armend Avdylis offensiva produktion från 2006.

– Ja, nu känns det som om vi är på plus/minus noll igen, konstaterar ”Kraaijen”.

Nyberg?

Ytterligare ett spännande namn som kan vara på GIF-ingång är Stefan Nyberg.

Kvicke Nyberg, som var med och förde upp Mörbylånga GoIF i fyran i höstas, har varit och tränat med ”giffarna” ett antal gånger.

Dina förhoppningar att knyta Nyberg till klubben?

– Det vore ju trevligt om vi fick honom också. Det är en oerhörd rapp spelare, en spelartyp som vi saknar lite grann, avslutar Marcus Kraaijenbrink.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons