Annons
Nyheter

Mobaeck stannar i Borås

Nyheter • Publicerad 1 november 2006

FOTBOLL, ALLSVENSKANElfsborg och Daniel Mobaeck är överens om en fortsättning tillsammans.Mobaeck har skrivit på för tre år.

Mörbylångasonen Mobaeck jagar SM-guld med sitt Elfsborg, en guldjakt som kom av sig något då laget i söndags spelade 1-1 mot Helsingborg nere på Olympia. Men Mobaeck, som varit ryktenas man den senaste tiden, då utländska klubbar sägs ha varit och ryckt i högerbacken, blir alltså kvar i Borås nästa år hur det än går.

Annons

– Daniel Mobaeck var forwarden och mittfältspelaren som tog med sina offensiva kvalitéer in i backspelet. Han är oerhört svårpasserad och han har gjort en stark sommar och höst, säger Elfsborgscoachen Magnus Haglund till klubbens hemsida.

Och Mobaeck är också nöjd.

– Det är riktigt skönt att allt är klart. Att få stanna i Elfsborg var det jag helst av allt ville så detta känns underbart. Nu skall vi ge järnet i de sista matcherna och vi har all chans i världen, säger han till hemsidan.

Elfsborg har också sett till så att Southampton-förvärvet Leandre Griffit stannar i två år till och att Martin Andersson har skrivit på för fyra år framöver.

– Detta innebär att i princip hela truppen är under kontrakt till minst säsongen 2008, berättar sportchefen Stefan Andreasson till klubbens hemsida.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons