Nyheter

Mobaeck målskytt mot Aten i UEFA-cupen

Nyheter • Publicerad 26 oktober 2007

FOTBOLL, UEFA-CUPEN

Daniel Mobaeck gjorde Elfsborgs mål när boråsarna spelade 1-1 mot grekiska topplaget AEK Aten hemma inför knappt 4 000 åskådare på Borås Arena i UEFA-cupen.

Annons

I den 15:e minuten smög ölänningen in i straffområdet och nickade in ett Anders Svensson-inlägg till 1-0. Strax efter paus kvitterade grekerna genom inhopparen Pappas via en snygg höger yttersida bakom Johan Wiland.

Vänstermittfältaren Daniel Mobaeck skar sedan in från vänster och var ytterst nära att ge sitt Elfsborg ledningen i minut nummer 59, men högerskottet tog i stolpen och hamnade i målvakten Morettos händer.

I gruppens andra match spelade Villareal och Fiorentina 1-1 på spansk mark.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.